Новгородківський район
Спорт

Мініфутбол пам’яті Антона Самохіна

Мініфутбол пам’яті Антона Самохіна
У суботу, 4 липня, в селі Верблюжці Новгородківського району відбувся турнір з мініфутболу пам’яті десантника, старшого солдата Антона Самохіна, який загинув на війні, на Сході України, 14 червня 2014 року.
Перед початком змагань відбулося покладання квітів на могили воїнів АТО, а також вшанування їх пам’яті хвилиною мовчання.

Також про моменти життя Антона Самохіна згадували сільський голова Любов Кулик, депутат районної ради Сергій Краснюк та товариш Антона Сергій Гурдуза.

Учасниками турніру були три команди ветеранів Новгородківського району. Після проведення жеребкування першими на футбольний майданчик вийшли команда ветеранів села Верблюжки (капітан Сергій Гурдуза) та Новгородки (35+, капітан Віталій Кобан), останні в досить непростому поєдинку отримали перемогу на останніх хвилинах з рахунком 4:3. Несподіванкою була перемога ветеранів Новгородки (50+, капітан Володимир Харечко) над командою Верблюжки з
рахунком 3:2.

Уже в останній грі команди з селища Новгородки (35+та 50+) боролися за перше місце. Перший тайм закінчився бойовою нічиєю — 2:2, та в другому таймі команда ветеранів 35+ провела сім м’ячів у ворота суперників і здобула перемогу в турнірі з рахунком 9:2.

Було визначено кращих гравців, ними стали Віталій Дем’яненко, Віктор Дубовий, Іван Григор та Юрій Чорний.

Усі учасники та команди були нагороджені грамотами, пам’ятними вимпелами, а також перехідним кубком від Новгородківської районної федерації футболу та комунального закладу «Обласний ресурсний центр з питань допомоги учасникам антитерористичної операції та внутрішньо переміщеним особам».

Євгеній Захожий

"ВК" у PDF