Онуфріївський район
Спорт

Волейбол. Весняна першість

Волейбол. Весняна першість
У суботу, 14 березня, в районному спортивному залі товариства «Колос» (смт Онуфріївка) відбулися змагання з волейболу серед чоловічих команд.
На жаль, участь у в весняній першості взяли участь лише дві команди: господарі залу — команда «Рубін» (Онуфріївка) і команда «Чайка» (Успенка). Це досить сильні команди району, постійні переможниці чемпіонату та інших змагань.

Гра була досить цікавою. У першій партії «Чайка» перемогла «Рубін» з рахунком 25:16, у другій — з рахунком 25:21. Залишилася третя партія. «Чайці» потрібно було виграти лише в одній з партій, а «Рубіну», щоб перемогти, потрібно було виграти усі три партії. Задача була досить складною. «Рубін» виграв у третій партії з рахунком 27:25. Виграв він і в четвертій партії з рахунком 25:17. Рахунок по партіям став 2:2, і п’ята, остання, партія стала вирішальною. «Рубін» переміг «Чайку» й у п’ятій партії з рахунком 15:13.

Голова товариства «Колос» Григорій Винник і головний спеціаліст сектору молоді та спорту райдержадміністрації Тетяна Терещенко провели нагородження команд, вручивши їм дипломи: «Рубіну» — за перше місце, а «Чайці» — за друге.

"ВК" у PDF