---
Спорт

Футзал

Футзал
7 березня у спортивному залі Кропивницького коледжу механізації сільського господарства відбувся чемпіонат області з футзалу серед жіночих команд (16-20 років), присвячений Міжнародному жіночому дню.
Шість команд, які заявилися для участі, були розподілені на дві групи по три команди. У першій групі змагалися міські команди, до другої групи увійшли команди «Сокіл» м.Долинська, збірна команда Олександрівського (капітанка Лідія Возник) району та збірна Новгород-
ківського району (капітанка Олена Кумпан).

Поєдинки пройшли у безкомпромісній боротьбі. У першому поєдинку команди Новгородківського та Олександрівського районів переможницю визначили за хвилину до фінального сигналу арбітра, останні святкували перемогу з рахунком 2:0. Наступний поєдинок пройшов не менш цікаво. Боротьба на футбольному майданчику велася з першої до останньої хвилини, про що свідчить рахунок 4:3, в якому команда «Сокіл» отримала перемогу над збірною Новгородківського району. За перше місце змагалися дівчата з долинської команди «Сокіл» та збірної Олександрівського району. У підсумку арбітрами матчу було зафіксовано рахунок 4:2 на користь дівчат Олександрівського району, які стали переможницями турніру, друге місце — ЖФК «Сокіл», третє — збІрна команда Новгородківського району.

Кращими гравчинями команди Олександрівського району було визнано Валерію Чергінець, Новгородківського району — Олену Кумпан, Поліну Панченко, Настю Яричевську, які були нагороджені цінними подарунками від обласної федерації футболу (голова Віктор Безсмертний) та асоціації жіночого футболу в області (голова Олексій Стрельцов).

Як зазначили тренери збірної Олександрівського району Віктор Завальний та Володимир Бровіцький, у команді грають переважно дівчата із села Підлісного Олександрівського району (вісім) і одна — з Олександрівки, тому увечері на святковому концерті у Підлісному дів-
чата були нагороджені медалями, грамотами та гучними оплесками!

Євгеній Захожий, Віктор Завальний

Футзал
Футзал

"ВК" у PDF