---
Спорт

Турнір з нагоди 76-ї річниці визволення Новгородки

Турнір з нагоди 76-ї річниці визволення Новгородки
З нагоди 76-ї річниці визволення селища Новгородки 1 березня у спортивному залі ПТУ №36 провели футзальний турнір серед ветеранів 40 років та старші.
На відкритті змагань був присутній ветеран Другої світової війни Кузьма Троян, який із сумом згадував про події тих років: «10 березня — особлива дата для мешканців селища Новгородки. Цього дня в 1944 році на території селища відбувалися жорстокі бої. 93-а стрілецька дивізія у взаємодії з частинами 123-ї стрілецької дивізії 57-ї армії 3-го Українського фронту визволила Новгородку від фашистських
загарбників».

Після виконання державного гімну України з представниками команд провели жеребкування, після чого розпочався змагальний процес між чотирма командами учасницями: «Новгородка» (представник Віталій Видибура), «Верблюжка» (представник Михайло Прохонюк), «Знам’янка» (представник Анатолій Головатенко) та «Новоукраїнка» (представник Олександр Коріний).

Перший символічний удар надали право ветерану Кузьмі Трояну, який у післявоєнний час працював на розвиток спорту в районі.

Зіграні по коловій системі поєдинки та підбиття підсумків розташували команди в турнірній таблиці наступним чином: І місце — «Верблюжка», ІІ місце — «Новгородка», ІІІ — «Новоукраїнка», ІV — «Знам’янка» Команди були нагороджені грамотами за участь у змаганнях, а також кубками за зайняті призові місця. Відзначили і кращих гравців, ними стали Віталій Кобан, Михайло Прохонюк, Володимир Шишка та Сергій Шевченко.

Велика вдячність голові селищної ради за допомогу у проведенні турніру.

Євгеній Захожий

"ВК" у PDF