Онуфріївський район
Спорт

Успенка — лідерка районної волейбольної спартакіади

Успенка — лідерка районної волейбольної спартакіади
21 лютого в селі Млинку Онуфріївського району відбулася районна спартакіада з волейболу серед юнаків і дівчат 2005 року і молодші під
гаслом «Хто ти, майбутній олімпієць», у якій взяло участь по три команди юнаків та дівчат відділень Онуфріївської ДЮСШ «Юність».
Серед юнаків І місце посіло Успенське відділення (тренерка-викладачка Євгенія Ісмайілова). Щоб захищати честь ДЮСШ «Юність» на обласних змаганнях, були визначені кращі гравці з Млинківського (тренер-викладач Юрій Чубаров) і Камбурліївського (тренер-викладач Максим Зубков) відділень.

Спортивну суперечку вели і команди дівчат Онуфріївського (тренер Ростислав Кохно), Успенського і Камбурліївського відділень. Рахунок третьої партії — 13:15 — визначив переможницю. Нею також стала команда Успенського відділення. На обласні змагання поїдуть і дівчата з Камбурліївки.

Усі команди отримали відповідні кубки, а кожен гравець команди — грамоту.

На думку директорки спортшколи Світлани Роботи, велику роль у перемозі юнаків і дівчат з Успенки зіграло те, що їх приїхали підтримати земляки — юнаки зі старшої вікової групи: зал гудів від підтримки.

Тетяна Юганова

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF