---
Спорт

Кубок пам’яті воїнів АТО з футзалу Новгородківського району

Кубок пам’яті воїнів АТО з футзалу Новгородківського району
У неділю, 12 січня, в спортивному залі Новгородківського ПТУ №36 селища Новгородки відбувся Кубок пам’яті воїнів АТО з футзалу Новгородківського району, який було засновано в 2018 році учасником антитерористичної операції на Сході України Сергієм Гордузою та Новгородківською районною федерацією футболу.
Протягом останніх трьох років футбольні колективи району, беручи участь в турнірі, вшановують пам’ять бійців АТО, які за життя були постійними учасниками змагань з різних видів спорту як районного, так і обласного рівня. Для розіграшу даного кубку в 2020 році зібралися сім команд. Зі вступним словом до учасників звернувся голова районної федерації футболу Євгеній Захожий та учасник АТО Сергій Гордуза.

Після вшанування пам’яті хвилиною мовчання та виконання державного гімну України з представниками команд було проведено жеребкування, а колективи були розподілені на дві групи. Після зіграних групових та півфінальних поєдинків до фінальної частини вийшли наступні пари: в матчі за третє місце між командою НВК №2 (тренер Олексій Коваль) та «Ювента» (представник Денис Козенко) основний час переможця не виявив (рахунок 0:0), у післяматчевих пенальті влучнішими виявилися футболісти НВК №2, рахунок 5:4.

У фіналі перемогу святкували представники із села Верблюжки (представник Михайло Прохонюк), які здолали команду з села Тарасівки (представник Максим Троцький) з рахунком 5:0.

Кращими гравцями турніру визнано Володимира Русіна, Олексія Коваля та Сергія Гордуза. Команди призери були нагороджені грамотами відповідних ступенів, команда переможниця — перехідним кубком від Новгородківської районної федерації футболу.

Євгеній Захожий

"ВК" у PDF