Онуфріївський район
Спорт

Різдвяний волейбольний турнір

Різдвяний волейбольний турнір
4 січня у спортивному залі товариства «Колос» відбувся різдвяний турнір з волейболу серед чоловічих команд Онуфріївського району. У ньому взяли участь чотири команди: «Чайка» (Успенка), «Рубін» (Онуфріївка), «Темп» (Камбурліївка), «Нива» (Млинок).
Після жеребкування у першому спортивному двобої зустрілися «Темп» і «Чайка». У першій партії перемогу отримав «Темп», у другій перемогла «Чайка», у третій, вирішальній, перемога також була за «Чайкою». У другій грі «Рубін» переміг «Ниву» з рахунком 2:0. У третій грі «Нива» перемогла «Темп» 2:1. Досить напруженою була четверта гра, в якій зустрілися «Рубін» з «Чайкою». Першу партію виграла «Чайка», в другій перемогу отримав «Рубін», у вирішальній третій спортивна фортуна була на боці команди райцентру. Остаточний рахунок 2:1 на користь «Рубіна». У п’ятій грі «Рубін» переміг «Темп» з рахунком 2:0, а в останній, шостій, зустрічі турніру «Чайка» отримала перемогу над «Нивою»
2:0.

Після завершення турніру відбулося нагородження переможців. Найсильнішою командою за результатом серії зустрічей виявилася команда Онуфріївки, «Рубін» отримав грамоту за зайняте перше місце. «Чайка» виборола друге місце, бронзу отримала «Нива».

Владислав Овчаренко

"ВК" у PDF