---
Спорт

Спортсмени святкували Всесвітній день футболу

Спортсмени святкували Всесвітній день футболу
У суботу, 7 грудня, у спортивному залі Новгородківського ПТУ №36 у селищі Новгородці відбувся футзальний турнір з нагоди Всесвітнього дня футболу.
На відкритті змагань за участю голови Новгородківської районної федерації футболу Євгенія Захожого було підбито підсумки виступів команд Новгородківського району на обласному рівні з футболу, мініфутболу та футзалу, а також районних змагань, календар ігор яких затверджується членами виконавчого комітету на початку року.

Провели нагородження переможців чемпіонату району з мініфутболу сезону 2019, в якому переможцем стала команда «Ювента», на другому місці - «Фаворит», на третьому - ГО «Ю.Новгородка». Відзначили та нагородили кращих гравців цього турніру - Андрія Чалого, Богдана Рапіцького, Вадима Хижняка та Віталія Видибуру. Крім того, кращими гравцями сезону 2019 року стали Андрій Дубойський, Віталій Кобан, Микола Застьоба, Сергій Білоножко.

Далі вся увага була прикута до майданчика, де п’ять футбольних колективів – «Ювента» (представник Євгеній Захожий, ДЮСШ), «Інгул» (представник Олександр Борщов, с. Інгуло-Кам’янка), «Верблюжка» (представник Михайло Прохонюк), «НВК №2» (представник Олексій Коваль) та ГО «Ю. Новгородка» (представник Юрій Лета) вже готові були розпочати боротьбу за кубок з нагоди Всесвітнього дня футболу.

Під час жеребкування з представниками команд було ухвалене рішення зіграти поєдинки за коловою системою. Так, отримавши перемогу у всіх поєдинках, переможцем турніру стала команда «Ювента», друге місце посів НВК №2 та третє – команда «Верблюжка». Кращими гравцями стали Богдан Рапіцький, Олексій Коваль, Микола Донченко та Михайло Прохонюк.

Кожна з команд та кращі гравці турніру були нагороджені кубками та грамотами відповідних ступенів від Новгородківської районної федерації футболу.

Андрій Чалий

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF