---
Спорт

Футзал

Футзал
У суботу, 16 листопада, в спортивному залі ПТУ №36 селища Новгородки відбувся вже традиційний турнір з футзалу серед жіночих команд з нагоди Дня працівників сільського господарства України.
Три жіночі колективи «Інгул» (смт Новгородка, тренер Олександр Борщов), «Сокіл» (м.Долинська, тренер Володимир Шведюк) та «Багіра» (м.Кропивницький, тренерка Анастасія Олійник) мали змогу знову проявити свої уміння та навики гри у футбол, більш того в кожній з команд було проведено суттєве омолодження складу.

Після привітального слова голови Новгородківської районної федерації футболу Євгенія Захожого та тренерів команд, виконання державного Гімну України вся увага була сконцентрована на футбольному майданчику, де відповідно до жеребу першими гру розпочали ЖФК «Інгул» та ЖФК «Багіра», на досвіді останні здобули перемогу 6:1. Наступний поєдинок дівчата з Новгородківського району провели
проти команди «Сокіл». Гра закінчилася з рахунком 7:1 на користь гостей з Долинського району. Фінальний поєдинок між ЖФК «Сокіл» та ЖФК «Багіра» пройшов у безкомпромісній боротьбі до фінального свистка арбітра. Протягом всього ігрового часу дівчата провели по три м’яча у ворота суперниць. Розв’язка цікавого матчу відбулася на останніх хвилинах: два м’ячі Єлизавети Михайлюк, яка стала кращою бомбардиркою турніру, принесли перемогу командні «Багіра» з рахунком 5:3. Також кращими гравчинями було визнано Катерину Беззубову, Марину Піроженко, Аліну Лісову. Кращими молодими гравчинями визнано Поліну Панченко, Діану Котковець, Вероніку Стасів.

Відповідно до результатів І місце посіла команда «Багіра» з Кропивницького, ІІ місце — команда «Сокіл» з Долинської, ІІІ місце — новгородківський «Інгул». Кожна з команд була нагороджена грамотами відповідних ступенів від Новгородківської районної федерації футболу.

Євгеній Захожий
Футзал

"ВК" у PDF