---
Спорт

Упевнене чемпіонство «Ниви»

Упевнене чемпіонство «Ниви»
Завершився відкритий чемпіонат Знам’янського району з футболу серед аматорів 2019 року, у якому брали участь шість команд — було зіграно 60 матчів.
Змагання завершувалися двома матчами. У Цибулевому «Нива» у статусі дострокового чемпіона без проблем перемогла богданівський «Промінь» (8:1). У складі команди-чемпіонки Олександр Постільняк забив 5 м’ячів. До речі, саме Олександр став найкращим бомбардиром чемпіонату, забивши 25 голів.

У Трепівці місцевий «Маяк» мінімально переміг «Буревісник» (1:0). Єдиний гол у матчі забив Олександр Зайцев. Ця перемога дозволила «Маяку» залишити останню сходинку турнірної таблиці чемпіонату, на яку опустився «Промінь».

У підсумковій турнірній таблиці відкритого чемпіонату Знам’янського району перше місце посіла «Нива». Друге та третє місця посіли відповідно «Буревісник» і ФК «Дмитрівка». «Тясмин» з Олександрівки став четвертим. «Маяк» і «Промінь» відповідно посіли V та VІ місця.

У підсумковій окремій турнірній таблиці команд Знам’янського району перше місце посіла «Нива», друге — ФК «Дмитрівка», третє — «Промінь», четверте — «Маяк».

Андрій Шевчук

"ВК" у PDF