Онуфріївський район
Спорт

Футбол. Кубок «Придніпров’я»

Футбол. Кубок «Придніпров’я»
У суботу, 12 жовтня, на центральному стадіоні Онуфріївського району зібралися десять футбольних команд, щоб поборотися за Кубок газети «Придніпров’я».
Того дня грали «Рубін» (Онуфріївка), «Юність» (Онуфріївка), «Колос» (Павлиш), «Труд» (Павлиш), «Метеор» (Зибкове), «Оріон» (Вишнівці), «Зоря» (Попівка), «Чайка» (Успенка), «Граніт» (Деріївка), «Темп» (Камбурліївка).

Після проведення жеребкування команди розділили на дві групи: 6 команд залишилися грати в Онуфріївці, а 4 поїхали грати на стадіон Павлиша. Тайми були скороченими — по 15 хвилин, після завершення першого тайму команди мінялися воротами. За такий короткий часовий ліміт деякі команди не змогли забити навіть по одному м’ячу, тому були нічиї.

У фінал вийшли команди «Чайка» та «Граніт», які боролися за перше та друге місця, у півфінальному двобої зустрілися «Рубін» та «Метеор», які вели спортивну суперечку за третє місце. У першому таймі «Граніт» був сильнішим — 2:0 на користь Деріївки. У другій половині зустрічі «Чайка» зменшила відрив — 2:1 і, здавалося, мала усі шанси звести гру до нічийного рахунку, але спортивна фортуна цього дня була на боці «Граніта» — команду врятувала штанга. Команда «Граніт» (на фото) посіла перше місце, отримала Кубок, диплом та безкоштовну річну передплату на газету. «Чайка» посіла друге місце, отримавши грамоту та піврічну передплату.

Доволі цікавою була боротьба за бронзу: в основний час «Рубін» і «Метеор» зіграли внічию, тому переможця визначали за результатом серії пенальті. Тут сильнішою виявилася команда «Метеор», яка не лише отримала безкоштовну передплату на перший квартал, а й зробила чудовий подарунок громаді до Дня села Зибкового.

Під час змагань присутніх почастували чаєм на травах та печивом. Уболівальники довго не покидали стадіон — був теплий сонячний день і свято вдалося на славу.

Владислав Овчаренко
Футбол. Кубок «Придніпров’я»
Футбол. Кубок «Придніпров’я»
Футбол. Кубок «Придніпров’я»

"ВК" у PDF