---
Спорт

Новгородка, Онуфріївка та Устинівка змагалися за перемогу

Новгородка, Онуфріївка та Устинівка змагалися за перемогу
У суботу, 21 вересня, на районному стадіоні «Колос» в селищі Новгородці відбулися обласні змагання з футболу серед сільських школярів та учнів районних ДЮСШ 2005 року народження.
У змаганнях взяли участь три футбольні колективи — Онуфріївського, Устинівського та Новгородківського районів. Після проведення жеребкування матчі проходили за коловою системою.

Першими на футбольне поле вийшли юні футболісти з Новгородківської та Онуфріїської ДЮСШ. У цікавій та напруженій боротьбі останні отримали перемогу з рахунком 2:1, а також виявилися сильнішими за однолітків з Устинівки (7:0). У заключному поєдинку команда з Новгородки отримала перемогу над вихованцями ДЮСШ Устинівки — 5:2. У підсумку перше місце посіли представники з Онуфріївки (тренер Григорій Винник), друге — команда Новгородки (тренер Євгеній Захожий), третє — команда Устинівки (тренер Олександр Переведенцев).

Усі команди були нагороджені грамотами відповідних ступенів з рук голови ГО «Кіровоградська територіальна організація всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Юрія Махна.

Євгеній Захожий

"ВК" у PDF