Онуфріївський район
Спорт

Футбол. «Колос» — «Зоря»

Футбол. «Колос» — «Зоря»
У суботу, 17 серпня, в рамках проведення другого кола районного чемпіонату з футболу «Колос» (Павлиш) на своєму полі приймав команду «Зоря» (Попівка).
Після привітань за свистком арбітра розпочалася гра. Уже з перших хвилин гості почали гостро атакувати ворота господарів, одна з атак мало не привела до відкриття рахунку: нападник «Зорі» неочікуваною атакою пробився до штрафного майданчика, і тільки в останню мить захисник «Колоса» у падінні зміг відібрати м’яч. Додали обертів і господарі поля, постійно атакувалися як ворота гостей, так і ворота господарів, м’яч постійно переміщувався з однієї половини поля на іншу. Атаки були настільки гострими, що захисникам обох команд часто доводилося вибивати смугастого за лінію воріт, внаслідок чого було багато кутових. Двічі «Колос» намагався реалізувати кутовий, але м’яч летів мимо воріт, і лише на третій раз спортивна фортуна посміхнулася господарям поля: після кутового м’яч був поданий прямо до воріт «Зорі» і нападник господарів Павло Красноплахтич зрізав його у ворота. Голкіперу «Зорі» завадили гравці, яких було багато у штрафному майданчику, у падінні він не дотягнувся до м’яча декілька сантиметрів — і смугастий влетів у лівий кут воріт. 1:0 на користь «Колоса», саме з таким рахунком закінчився перший тайм.

У другій половині зустрічі «Зоря» намагалася зрівняти рахунок, а «Колос» — збільшити відрив, і павлишанам це вдалося — Василь
Яковенко
забив другий м’яч у ворота гостей. «Зоря» також мала декілька можливостей якщо не зрівняти, то бодай зменшити відрив, але чудову гру продемонстрував голкіпер господарів, не пропустивши жодного м’яча. Матч закінчився з рахунком 2:0 на користь «Колоса». Слід зазначити, що, незважаючи на гостру гру, матч пройшов практично без грубих порушень правил та без травм, що принесло велике задоволення любителям футболу. Враження від гри не зіпсувала і погода: попри дощ глядачі до кінця гри не покидали трибуни.

Цього дня зустрічалися ще шість команд: «Рубін» (Онуфріївка) переміг «Ниву» (Млинок) з рахунком 5:2; «Чайка» (Успенка) перемогла «Темп» (Камбурліївка) 4:1; «Дніпро» (Куцеволівка) переміг «Оріон» (Вишнівці) 1:0; гра «Метеор» (Зибкове) і «Граніт» (Деріївка) перенесена.

Владислав Овчаренко

"ВК" у PDF