---
Спорт

Фінал чемпіонату області з мініфутболу

Фінал чемпіонату області з мініфутболу
10 серпня завершився чемпіонат області з мініфутболу серед ветеранів віком 35 років та старші на кубок пам’яті Анатолія Кравченка сезону 2019 року, який відбувся у м.Новоукраїнка Кіровоградської області.
Фінальна частина змагань відбулася в Новоукраїнці, де кращі дві команди з чотирьох зональних груп (матчі проводилися по районам області) боролися за перемогу в престижному турнірі. Команда Новгородківського району в цьому турнірі була представлена командою «Новгородка-1».

Так, квартет групи, де грали новгородківці (капітан Сергій Білоножко) склали команди зі Світловодська, Олександрії та Новоукраїнки.
Матчі проводилися за коловою системою. Перший поєдинок команда «Новгородка-1» програла з рахунком 4:0 суперникам з Новоукраїнки.
Другий поєдинок проти команди з Олександрії пройшов більш цікаво, фінальний свисток арбітра матчу зафіксував рахунок 3:2 на користь олександрійців. Та останній матч все ж вдалося закінчити на позитивній ноті. З рахунком 3:2 новгородківці в складному поєдинку все ж отримали перемогу над суперниками зі Світловодська, але вийти на призове місце не вдалося.

Переможцем цього турніру стала команда з Долинського району, яка була нагороджена перехідним кубок з рук голови обласної федерації футболу Віктора Безсмертного. Друге місце посіла команда «Шляховик» з Олександрії, третє — «Водник» з Кропивницького.

Євгеній Захожий

"ВК" у PDF