---
Спорт

Футбол. Відкладений матч

Футбол. Відкладений матч
У середу, 10 липня, онуфріївський «Рубін» приймав на своєму полі команду павлиського «Колосу». Це був відкладений матч, який проводився в рамках чергового туру Онуфріївського району з футболу.
У першій частині тайму більш активно атакували господарі поля, гості грали від оборони, відповідаючи контратаками, але обом командам рахунок відкрити не вдалося. На перерву команди відправилися з рахунком 0:0. У другому таймі команда райцентру мала можливість відкрити рахунок, і лише перекладина воріт врятувала «Колос». Гості також відповідали гострими контратаками, і одна з них виявилася вдалою: нападник «Колоса» Костянтин Підгорецький віддав точний пас своєму товаришеві по команді — і Василь Яковенко відкрив рахунок. Наприкінці зустрічі гості мали можливість збільшити рахунок, але чудову гру продемонстрував голкіпер «Рубіна» Ігор Лашко. Господарі постійно атакували, намагаючись звести гру хоча б до нічийного рахунку, але спортивна фортуна цього дня була на боці гостей — м’яч вперто не йшов у ворота: летів мимо або відбивався воротарем. Гра проходила досить напружено, були зіткнення і травми, чотири футболісти залишили поле для отримання медичної допомоги.

На матч завітало багато вболівальників, як місцевих, так із інших населених пунктів району. Зустріч була яскравою і принесла одним вболівальникам задоволення, а іншим — розчарування і багато гострих емоцій.

Владислав Овчаренко
Футбол. Відкладений матч
Футбол. Відкладений матч

"ВК" у PDF