Онуфріївський район
Спорт

Футбол

Футбол
У суботу, 29 червня, в рамках проведення чергового туру районного чемпіонату Онуфріївського району з футболу «Метеор» (Зибкове) приймав на своєму полі команду «Рубін» з Онуфріївки.
Арбітром зустрічі був голова районної федерації футболу Сергій Пугач. З перших хвилин гри обидві команди довели, що вони налаштовані лише на перемогу. Багато роботи було у голкіперів: м’яч постійно переміщувався з однієї половини поля на іншу. Більш активними були гості. Під час однієї атаки нападник «Рубіна» здалеку пробив по воротах, голкіпер відбив за лінію воріт на кутовий. Подача кутового, навіс біля воріт — і Сергій Троян головою зрізає м’яч у ворота. 1:0 на користь «Рубіна». Другий гол був забитий також з кутового, його реалізував Микола Піщан. Остаточний рахунок першого тайму 2:0 на користь команди Онуфріївки. У другому таймі команда «Рубін» будь за що намагалася рахунок збільшити, а гравці «Метеора» хотіли забити хоча б гол престижу, але, незважаючи на всі зусилля, рахунок залишився незмінний.

Цього дня зустрічалися ще шість команд: «Нива» (Млинок) отримала поразку від «Чайки» (Успенка) — 0:3; «Оріон» (Вишнівці) програв «Темпу» з Камбурліївки — 2:3; «Граніт» (Деріївка) переміг «Зорю» (Попівка) з рахунком 3:0.

Владислав Овчаренко
Футбол
Футбол

"ВК" у PDF