---
Спорт

На районній спартакіаді в Олександрівці перемогла команда райдержадміністрації

На районній спартакіаді в Олександрівці перемогла команда райдержадміністрації
12 червня центральний стадіон імені Миколи Шишки в Олександрівці приймав учасників районної спартакіади серед збірних команд державних службовців місцевих органів державної виконавчої влади та територіальних підрозділів центральної виконавчої влади. Цього року на спартакіаді суперечку вели сім команд, які виявили сильніших у волейболі, міні-футболі, шахах, шашках, настільному тенісі, дартсі, перетягуванні линви.
На церемонії відкриття спартакіади її учасників привітали голова Олександрівської райдержадміністрації Ольга Борота і голова Олександрівської районної ради Григорій Гончаренко. Під звуки Державного гімну України переможцями минулорічної спартакіади – представниками команди освітян – піднято Державний прапор України. Після традиційного параду розпочались безкомпромісні змагання.
У міні-футболі учасники були розбиті на дві групи, по два переможці яких боролися далі за призові місця. У фінальному матчі команда освітян з рахунком 6:1 перемогла команду райдержадміністрації. У матчі за третє місце команда Олександрівського виправного центру (№ 104) з рахунком 1:0 перемогла команду відділення поліції.
П’ять команд виявили бажання грати у волейбольному турнірі, що проходив за коловою системою. У волейболі перемогла команда райдержадміністрації. Другими стали волейболісти-освітяни, а третіми – поліцейські.
У шахах серед жінок чемпіонкою стала Людмила Расторгуєва, яка представляла медиків. Освітянка Наталія Жабокрицька посіла друге місце, а Наталія Крицька (виправний центр № 104) стала третьою. Несподівано закінчився чоловічий шаховий турнір. Відразу чотири учасники набрали однакову кількість очок і стали чемпіонами. Це Володимир Бровіцький (лісгосп), Вадим Шевченко (відділення поліції), Володимир Сергійчук (освіта) та Руслан Шевченко (райдержадміністрація). Друге місце посів медик Володимир Марунчак, а третє – рятувальник Андрій Торубара.
Чемпіоном спартакіади у шашках став освітянин Віктор Назаренко. Друге місце посів поліцейський Михайло Галицький, а третє – рятувальник Віталій Мороз. У жінок у шашковій суперечці перемогла Оксана Ярова (райдержадміністрація). Друге місце в Оксани Лебідь з виправного центру № 104, а третє – у освітянки Олени Рустямян.

У дартсі серед жінок найбільше очок набрала Ліана Москаленко (освіта). Друге місце здобула лісівниця Людмила Ботвенко, а третє – Валентина Клименко (райдержадміністрація). У чоловіків у дартсі переміг представник команди медиків Олександр Голубець. Анатолій Каражбей з райдержадміністрації був другим, а третім – Юрій Сокур з виправного центру № 104.

Настільний теніс серед жінок приніс звання чемпіонки спартакіади Ірині Педань з виправного центру № 104. На другу сходинку п’єдесталу пошани піднялась Катерина Таран з райдержадміністрації, а на третю – освітянка Наталія Донцова. Найсильнішим тенісистом спартакіади став Артур Соболь, який представляв команду надзвичайників. Дмитро Пацалай з виправного центру № 104 став другим, а Василь Діброва (райдержадміністрація) – третім.

Завершували спартакіаду змагання з перетягування линви. Тут вирували великі емоції, і перемога дозволяла тій чи іншій команді кардинально змінити підсумок спартакіади у загальному заліку. У напружених поєдинках перемогу у перетягуванні линви вибороли чоловіки з райдержадміністрації. Другими стали лісівники, а третіми – освітяни.

У загальнокомандному заліку перемогла на спартакіаді команда Олександрівської райдержадміністрації. Другі – освітяни району, а треті – лісівники Олександрівщини. Команди-переможниці з рук керівників району отримали грамоти і кубки, а переможці в окремих видах змагань нагороджені грамотами і подарунками.

Організатори спартакіади відзначили, що за минулий рік зріс спортивний рівень учасників і кожна перемога давалася усім нелегко.

Василь Білошапка
На районній спартакіаді в Олександрівці перемогла команда райдержадміністрації
На районній спартакіаді в Олександрівці перемогла команда райдержадміністрації
На районній спартакіаді в Олександрівці перемогла команда райдержадміністрації

"ВК" у PDF