Онуфріївський район
Спорт

Продовжується чемпіонат Онуфріївського району з футболу

Продовжується чемпіонат Онуфріївського району з футболу
У суботу, 15 червня, в рамках проведення чергового туру чемпіонату з футболу Онуфріївського району вишнівцівський «Оріон» приймав на своєму полі команду Онуфріївки.
Гра почалася з атак гостей, «Рубін» постійно атакував ворота «Оріона», який відповідав гострими контратаками. Двічі м’яч летів у ворота, й «Оріон» врятувала лише майстерність голкіпера. На десятій хвилині зустрічі нападник «Рубіна» Сергій Троян відкриває рахунок 1:0. Саме з таким рахунком команди пішли на перерву. У другому таймі гості мали декілька нагод збільшити рахунок, але м’яч «не йшов» у ворота. На 24 хвилині другого тайму одна з атак господарів виявилася вдалою, нападник «Оріона» Віталій Тущенко зрівняв рахунок 1:1. Після забитого м’яча гра пішла на рівних, обидві команди будь за що намагалися перемогти. Команда райцентру забила гол, але його не зарахував арбітр, оскільки було положення «поза грою». На 39 хвилині зустрічі Ростислав Кохно виводить «Рубін» вперед - 2:1. На останній хвилині гри арбітр назначає штрафний у ворота гостей. Футболісти «Рубіна» поставили стінку, удар - і м’яч залітає у ворота онуфріївчан. Але арбітр гол не зарахував, оскільки у стінці знаходився гравець «Оріона». Призначили повторний удар - і м’яч летить мимо воріт. Остаточний рахунок гри - 2:1 на користь «Рубіна».

Цього дня зустрічалися ще 6 команд: «Дніпро» (Куцеволівка) поступився «Метеору» (Зибкове) з рахунком 0:1; «Нива» (Млинок) перемогла «Темп» (Камбурліївка) - 6:1; «Граніт» (Деріївка) переміг «Колос» (Павлиш) - 3:2; Гру «Чайка» (Успенка) і «Зоря» (Попівка) було перенесено.

Владислав Овчаренко
Продовжується чемпіонат Онуфріївського району з футболу

"ВК" у PDF