---
Спорт

Не вистачило три м’ячі, щоб вийти у фінал першості України, — Андрій Скворцов

Не вистачило три м’ячі, щоб вийти у фінал першості України, — Андрій Скворцов
У місті Дніпрі 10 квітня відбулися зональні змагання першості України шкільної футзальної ліги України сезону 2018-2019 років. На змагання представляти Кіровоградську область прибула команда від спеціалізованої загальноосвітньої школи №7 Світловодської міської ради, яка також представляє Світловодську КДЮСШ №1 ФК «Спарта» (тренер Андрій Скворцов).
Змагання відбувалися між дітьми 2007 року народження, але світловодські спортсмени були молодші — 2008-2010 року народження. Їхніми суперниками стала команда міста Дніпра ФК «Парус», гра з ними завершилася результатом 2:2. Наступна гра світловодських футболістів відбулася з командою міста Кобеляк Полтавської області. Футболісти зі Світловодська перемогли їх з рахунком 3:0. Команда ФК «Парус» з Дніпра також подолала команду Кобеляк, але з більшою різницею м’ячів — 5:0. За результатами очок І місце посіла команда Дніпра, ІІ місце — команда Світловодська Кіровоградської області і ІІІ місце — команда Кобеляк Полтавської області.

Дітям вручили медалі, грамоти від Дніпропетровської обласної федерації футболу та президента дитячо-юнацької футбольної ліги Дніпропетровської області.

Тренер Андрій Скворцов повідомив, що 21 квітня команда їде на змагання у місто Дніпро. 27 квітня Світловодськ прийматиме зональні змагання першості області «Шкіряний м’яч». А от з 24 по 27 червня футболісти зі Світловодська братимуть участь у міжнародному турнірі, який пройде в місті Ковелі.

Альона Зозуля

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF