Онуфріївський район
Спорт

Волейбол. Жінки

Волейбол. Жінки
Весняна першість з волейболу серед жіночих команд відбулася в шкільному спортзалі в селі Млинку Онуфріївського району в суботу, 9 березня.
У змаганнях взяли участь чотири команди: команда Онуфріївки, Камбурліївки, Успенки і команда господарок залу. Після жеребкування розпочалася боротьба за першість. У першій грі зустрілися команди селища Онуфріївки і села Камбурліївки.

Дівчата з Онуфріївки впевнено перемогли з рахунком 2:0. В другій грі зустрілися команди сіл Успенки і Млинка. Першу гру виграли господарки залу 1:0. У другій грі дівчата з Успенки зрівняли рахунок - 1:1. У третій грі дівчата з Млинка показали, що вони таки сильніші - 2:1. Далі команда Успенки перемогла команду Онуфріївки з рахунком 2:0. Господарки залу впевнено виграли в команди Камбурліївки з рахунком 2:0. Команда Млинка грала з командою Онуфріївки. Спочатку виграли господарки залу 1:0, а потім команда Онуфріївки зрівняла рахунок 1:1 і виграла вирішальну гру 2:1.

В останній грі змагалися команди Успенки й Камбурліївки. Команда Камбурліївки впевнено перемогла з рахунком 2:0.
Після підрахунків оголосили результати: господарки залу - команда Млинка посіла І місце, команда Онуфріївки - ІІ, а команда Успенки - ІІІ. Капітанам команд за зайняті призові місця вручили грамоти та грошові премії від райдержадміністрації. Нагородження провів завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Чаун.

Владислав Овчаренко

"ВК" у PDF