---
Спорт

Футбол ветеранів у Новгородці

Футбол ветеранів у Новгородці
У суботу, 16 лютого, в селищі Новгородці відбулися районні змагання з футзалу серед ветеранів (35 +). Грати зійшлися чотири футбольні колективи: "Новгородка" (смт Новгородка, капітан Віталій Видибура), "Верблюжка" (с. Верблюжка, капітан Михайло Прохонюк), "Інгул" (с. Інгуло-Кам'янка, капітан Олександр Борщов) та "Ветерани 45+" (смт Новгородка, капітан Володимир Харечко).
Усі поєдинки пройшли в напруженій, подекуди нервовій, безкомпромісній боротьбі. Багаторічний досвід розіграшу різних комбінацій, тактичних прийомів, взаємодію між гравцями команд доводить, що підростаючому поколінню є на кого рівнятися. Саме останні, які є вихованцями місцевої спортивної школи - це Микола Донченко та Артем Лавров обслуговували поєдинки.

Після наради представниками команд було вирішено провести матчі за коловою системою. Зігравши всі поєдинки, команди розташувалися в турнірній таблиці наступним чином: перше місце вибороли гравці команди "Новгородка", друге - "Верблюжка", третє - "Інгул", четверте місце посіли найдосвідченіші гравці змагань з команди "Ветеран 45+".

Усі команди-призерки та кращі гравці Олександр Борщов, Сергій Козегородський, Віталій Кобан були нагороджені перехідним кубком, грамотами та пам'ятною атрибутикою Новгородківської районної федерації футболу. Більшість гравців команд, які прибули на турнір, на даний час продовжують брати участь у різних обласних змаганнях, що проводяться за підтримки як обласної, так і районної федерацій футболу.

Євгеній Захожий, фото надав

"ВК" у PDF