---
Спорт

Волейбол. Приз Віктора Лєнніка

Волейбол. Приз Віктора Лєнніка
23 лютого у шкільному спортивному залі в селі Млинку Онуфріївського району відбулися змагання з волейболу на приз Віктора Лєнніка.
Віктор Борисович Лєннік народився 12 квітня 1962 року в селі Млинку. Після закінчення місцевої школи працював механізатором. Був одружений, мав сина і доньку. Любив спорт, грав за місцеву футбольну команду «Нива». Трагічно загинув при виконанні сільськогосподарських робіт 19 серпня 1998 року.

За приз Віктора Лєнніка боролися три чоловічі команди: ветерани спорту — команда Успенки, Деріївки та господарі залу. Після жеребкування зустрілися команди Успенки та Деріївки. Команда Успенки впевнено перемогла з рахунком 2:0. Потім грали команда Деріївки і господарі залу — команда Млинка. У першій грі перемогла команда Млинка 1:0. У другій грі команда Деріївки зрівняла рахунок 1:1. У третій грі господарі залу були сильнішими — 2:1.

За І місце і приз боролися команди Успенки й Млинка. Команда Успенки впевнено перемогла з рахунком 2:0 і отримала грамоту та приз.
Нагородження провів Млинківський сільський голова Віктор Титар, а приз команді Успенки вручила дружина Віктора Лєнніка Людмила Василівна. Вона розповіла волейболістам та вболівальникам, що Віктор Борисович був чудовим чоловіком та чудовим батьком, любив спорт. На жаль, трагічно загинув на 37-му році життя. Світлу пам’ять Віктора Борисовича присутні вшанували хвилиною мовчання. Потім був поминальний обід, на якому було сказано багато теплих слів про Віктора Борисовича.

Владислав Овчаренко

"ВК" у PDF