---
Спорт

«Сайфа» на чемпіонаті України з кіокушинкай карате

«Сайфа» на чемпіонаті України з кіокушинкай карате
15-16 лютого у м. Одесі проходив чемпіонат України з кіокушинкай карате серед дорослих (чоловіків, жінок), юніорів, юніорок (2001-2002 р.н.) та юнаків і дівчат (2003-2004 р.н.). Змагання були відбірковими на чемпіонат Європи, який буде проходити в м. Прага (Чехія) в червні цього року. У цих змаганнях в складі команди Кіровоградської області брали участь і спортсменки спортивного клубу «Сайфа» (смт Павлиш Онуфріївського району) Катерина Хлєбаліна, Анастасія Харітонова та Дарина Єлістратова.
Чемпіонат зібрав найсильніших каратистів з 16 областей України, загалом близько 370 учасників.
Найдосвідченіша спортсменка клубу Дарина Єлістратова провела три поєдинки. У півфіналі перемогла призерку европейських змагань зі Львова за одноголосним рішенням суддів. У фіналі Дарина зустрічалася з давньою суперницею з м.Лохвиці, яку вона перемагала у фіналі 2017 року, але цього разу фортуна була не на боці нашої чемпіонки, і за рішенням суддів перемогу отримала полтавчанка. Дарина ж посіла ІІ місце. Ця поразка дає привід зробити роботу над своїми помилками, щоб достойно виступити на чемпіонаті Європи, оскільки перше та друге місце змагань отримує путівку до Праги. На жаль, Катерині та Анастасії не вдалося посісти призові місця, зате вони отримали безцінний досвід виступу на змаганнях високого рівня.

Тренерський склад клубу «Сайфа» щиро вітає Дарину з хорошим результатом та бажає достойно представити збірну України на чемпіонаті Європи. Також хочеться висловити слова вдячності людям, які допомагають «Сайфі» брати участь у змаганнях різного рівня та не стоять осторонь розвитку спорту в Онуфріївському районі. Це генеральний директор ТОВ «Верес» Володимир Зубков та Олексій Терещенко.

Тренери Олександр Ложченко,
Олександр Щербін
«Сайфа» на чемпіонаті України з кіокушинкай карате

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF