---
Спорт

Легка атлетика у Новгородці

Легка атлетика у Новгородці
23 лютого в смт Новгородка відбулися змагання з легкої атлетики серед секцій Новгородківської ДЮСШ «Колос» у закритому приміщенні, які проходили в спортивному залі Новгородківського ПТУ №36.
Програмою змагань до участі були залучені юнаки та дівчата 2003 року народження та молодші. Усі спортсмени могли випробувати свої сили в таких розділах, як стрибки у довжину з місця, стрибки на скакалці, біг 800 м та 500 м, човниковий біг та естафета.

У стрибках у довжину з місця серед дівчат перемогли: Євгенія Вінзіцька, Єлизавета Захожа, Поліна Панченко. Серед юнаків: Артём Лавров, Олександр Шишкін, Богдан Міняйло. Стрибки на скакалці (за хв.) серед дівчат: Юлія Недеря, Яна Бондарчук, Євгенія Хорощак. Юнаки: Мурза Андрій, Владислав Яричевський, Олексій Руденко. Човниковий біг серед дівчат подолали Поліна Панченко, Єлизавета Захожа. Юнаки: Давид Панченко, Максим Брик, Артем Харечко. У бігові на 500 м серед дівчат перемогли Маргарита Удовиченко, Юлія Євсович, Анастасія Мурза. Серед юнаків: Максим Самарський, Микола Донченко, Богдан Демяненко. Біг 800 м подолали Катерина Глінкіна, а серед юнаків Андрій Чорний, Денис Козенко, Сергій Гончар. У командних естафетах перше місце посіли спортсмени відділення легкої атлетики, друге — відділення волейболу, третє — відділення футболу.

На змаганнях панували гарний настрій, дружня атмосфера, підтримка спортсменів під час виконання вправ.
Переможці та призери змагань нагороджені статуетками та грамотами відповідних ступенів Новгородківської ДЮСШ «Колос».
Дякую дітям, тренерам та батькам за організацію та підтримку у проведенні змагань, а також окремо тренеру з легкої атлетики Андрію Чалому за чудово організовану спортивну подію.

Євгеній Захожий

"ВК" у PDF