Олександрівський район
Спорт

Легкоатлетичні здобутки Олександрівщини

Легкоатлетичні здобутки Олександрівщини
21-22 грудня у Черкасах відбувався чемпiонат Черкаської областi з легкоï атлетики серед спортсменів 2000-2001, 2002-2003 та 2004-2005 років народження i молодших.
Вихованці Олександрівської ДЮСШ порадували тренерів своїми результатами. Так, Олександр Біловенко посів ІІІ місце у стрибках в довжину, Аліна Овдійчук посіла І місце, подолавши дистанцію 3000 м. Забіг у 400 м подолали і посіли І місця Марія Лагно, Яна Артем’єва; біг 200 м приніс І місця Владиславі Чернишовій та Ростиславу Щербині.

Також тими днями у Кропивницькому відзначили кращих спортсменів-легкоатлетів та тренерів Кіровоградської області. До складу найкращих увійшов Святослав Денисюк, який посів VI місце у чемпіонаті України серед юніорів у бігу на 100 метрів та команда у складі Ярослава Сердюка і Святослава Денисюка у бігові 4х400 м. У Кропивницькому хлопців нагородили річною стипендією від управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської області. Вадим Приймак увійшов до трійки найкращих тренерів області. Діти, які посіли призові місця на чемпіонатах України, будуть отримувати стипендію також від Олександрівської райдержадміністрації.

Тренерці Олександрівської ДЮСШ Яні Артеменко присвоїли суддівську національну категорію, яка дає їй можливість тепер бути суддею на міжнародних змаганняx.
Легкоатлетичні здобутки Олександрівщини
Легкоатлетичні здобутки Олександрівщини

"ВК" у PDF