Новгородківський район
Спорт

Спортивне свято в Інгуло-Кам’янці

Спортивне свято в Інгуло-Кам’янці
Вже традиційно в селі Інгуло-Кам’янка проводяться спортивні змагання на Кубок пам’яті друзів по спорту А.М.Епіфашкіна, М.В.Шетини, О.Ф.Кривоноса.
Цього року він відбувся 19 серпня. Привітати сільську спортивну громаду прийшли голова райдержадміністрації Андрій Кочерга, сільський голова Віта Липкан, секретар сільської ради Лариса Чабан, завідуюча Інгуло-Кам’янською філією Новгородківського НВК імені П.Ф. Козуля Тетяна Бондаревська, брат О.Ф.Кривоноса Сергій, ветеран спорту Ярослав Дуднік. Багато жителів села – спортсменів та ветеранів спорту за вагомий внесок в спортивне життя Інгуло-Кам’янки було нагороджено грамотами, подяками та квітами.

А далі відбувся і сам турнір. В цьогорічному розіграші взяло участь чотири команди. Так, за вихід в фінал змагань жереб звів наступні пари: Інгуло-Кам'янка – Митрофанівка, матч закінчився з рахунком 4-0 на користь господарів змагань та Вершино-Кам'янка – Губівка (Компаніївського району), в серії післяматчевих пенальті перемогу здобули вершинокам’янці. Перемогу за третє місце здобула команда Митрофанівки. Фінал, як і належить був досить цікавим. На футбольному полі була присутня боротьба, емоції, жага до перемоги, не забитий пенальті в основний час матчу. Поєдинок закінчився нульовою нічиєю та після пробиття одинадцяти метрових ударів вдача була на боці команди з с. Інгуло-Кам'янки. Кращими гравцями турніру було визнано:нападаючий О.Борщов, гравець турніру С.Смішко, воротар О.Запасненко. Команду-переможця нагороджено кубком, а призерів змагань – грамотами відповідних ступенів від районної федерації футболу.

За посильну допомогу в організації та проведенні даного турніру організатори щиро дякують сільськогосподарським товаровиробникам Володимиру Шевченку, Валерію Колєсніку, Павлу Задераці та голові сільської ради Віті Липкан. Щира подяка за смачну кашу кухаркам Вірі Олексієвець і Катерині Борщовій та за музичне оформлення Михайлу Рубану з Долинської. А також за активну участь у проведенні футбольного турніру молоді та спортсменам села Інгуло-Кам’янка.

"ВК" у PDF