---
Спорт

Катерина Онісімова на чемпіонаті Європи посіла десяте місце

Катерина Онісімова на чемпіонаті Європи посіла десяте місце
У м. Дьйор (Угорщина) продовжується юнацький чемпіонат Європи з легкої атлетики .
В Угорщині нашу країну представляють 49 атлетів та 19 офіційних осіб. Серед спортсменів на чемпіонат Європи поїхала уродженка Знам’янського району Катерина Онісімова (народилася в селі Володимирівка, перший тренер Віталій Воровський, тренер Олександр Охріменко).

Катерина Онісімова (представляє Дніпропетровську область) 5 липня у кваліфікації блискуче провела забіг на 2000 метрів з перешкодами. Катерина встановила особистий рекорд (6.54,62 хв) і фінішувала п’ятою, що гарантувало їй вихід до фіналу напряму.

А сьогодні, 7 липня, відбувався фінальний забіг. Катерина Онісімова встановила новий особистий рекорд (6:52:84 хв), покращивши попередній, що встановила у кваліфікації, майже на дві секунди. Цей результат їй дозволив посісти 10-е місце із 31-ої спортсменки, що заявилися у дисципліну біг на 2000 метрів з перешкодами.

Відзначимо, що з 31-ї спортсменки 9 є молодшими – 2002 року народження. Катерина Онісімова є однією з наймолодших учасниць змагань (вона народилася 13 червня 2002 року); за неї молодші лише дві спортсменки.

"ВК" у PDF