Онуфріївський район
Спорт

Попівська «Зоря» перемогла камбурліївський «Темп»

Попівська «Зоря» перемогла камбурліївський «Темп»
Продовжуються футбольні поєдинки між командами району за звання чемпіона Онуфріївського району 2018 року.
16 червня на своєму полі попівська «Зоря» приймала камбурліївський «Темп». З перших хвилин зустрічі кожна з команд розпочала атаку на ворота суперника, але м’яч вперто не йшов у ворота, частина ударів йшла мимо, часто команди рятували голкіпери, інколи гру зупиняв арбітр, оскільки було положення «поза грою». Одна з численних атак господарів поля виявилася вдалою, і нападник «Зорі» Валентин Мельник відкрив рахунок. На перерву команди пішли з рахунком 1:0 на користь господарів поля.

У другому таймі Валентин Мельник забиває другий м’яч у ворота «Темпа». Команда Камбурліївки посилила натиск на ворота господарів, і Сергій Семененко забиває гол, зменшуючи відрив. Дуже напруженою була гра в останні 10 хвилин зустрічі, гості будь за що намагалися звести гру хоча б до нічийного рахунку. Але рахунок змінити не вдалося, і зустріч закінчилася з рахунком 2:1 на користь команди Попівки.

Крім місцевих вболівальників та гостей з Камбурліївки було багато любителів футболу з Онуфріївки. Повболівати за свої команди також приїхали керівник СТОВ «Родіна» Микола Зубков з Камбурліївки, який, звісно, вболівав за «Темп»; з Онуфріївки підтримати «Зорю» приїхав керівник сільськогосподарського фермерського господарства «Костянтинівське» Володимир Жебка. Обидва керівники багато зробили для розвитку футболу у Камбурліївці та Попівці відповідно.

У неділю, 17 червня, в рамках проведення чемпіонату області з футболу збірна команда Онуфріївського району «Рубін» приймала на своєму полі команду «Арсенал» з Новоархангельського району. Перед початком зустрічі команди привітав та вручив футбольні м’ячі голова обласної Федерації футболу Віктор Безсмертний. Для неупередженого суддівства запросили команду арбітрів з міста Олександрії у складі: Олег Сиротюк, Ярослав Жадан, Олексій Куделя. Матч, зважаючи на його високий рівень, привернув велику увагу вболівальників: було багато любителів футболу з населених пунктів району, а також багато представниць прекрасної статі, які прийшли підтримати футболістів.

З перших хвилин зустрічі почалася гостра гра: обидві команди відразу показали, що вони налаштовані тільки на перемогу. Гра була рівною, і на перерву команди пішли з рахунком 0:0. У другій половині зустрічі спортивна фортуна посміхнулася гостям: нападник «Арсенала» Назар Бабенко забиває гол у ворота господарів. Усі спроби зрівняти рахунок виявилися марними. Команді «Рубін» не вдалося реалізувати одинадцятиметровий — м’яч пролетів вище воріт. Остаточний рахунок зустрічі 1:0 на користь «Арсенала».

Владислав Овчаренко
Попівська «Зоря» перемогла камбурліївський «Темп»

"ВК" у PDF