Знам’янський район
Спорт

Перемогли волейболістки з Пантазіївки

Перемогли волейболістки  з Пантазіївки
У залік 38-ої Знам’янської районної спартакіади серед фізкультурно-спортивних клубів сільських рад та колективів фізкультури району в селі Богданівці відбулися змагання з волейболу серед жінок.
Команди змагалися по коловій системі. Здобувши перемоги у всіх своїх чотирьох матчах, перемогу на турнірі здобули волейболістки з села Пантазіївки, у складі яких лише одна спортсменка не шкільного віку; всі інші є нині ученицями місцевої школи. Друге та третє місця відповідно посіли волейболістки Богданівської та Цибулівської сільської рад. На церемонії закриття змагань команда-переможниця отримала кубок та золоті нагороди; призери були нагороджені срібними та бронзовими нагородами. Також були відзначені кращі гравчиня та тренер — Світлана Сватова та Сергій Павлович Яцук (обоє представники команди-переможниці).

«Приємно вигравати. Не можу виділити якийсь з матчів, що був для нас найскладнішим. Всі ігри були рівними. Нам протистояли і більш старші суперниці, але нас це не згнітило і ми виграли», — зазначила Світлана Сватова.

У спілкуванні з нашим кореспондентом тренер команди-переможниці Сергій Яцук відзначив, що рівень майстерності волейболістів загалом зменшився. «У нашій школі малий людський ресурс. У 5-9 класах навчається лише 5 хлопців. У 8-11 класах у нас 15 дівчат, з яких у волейбол грає 8. Самі розумієте, що ми обмеженні у виборі. Та попри це вдається перемагати», — додав Сергій Павлович.

Відзначимо, що змагання пройшли за підтримки відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації (начальник В.Сидоренко) та районної організації ВФСТ «Колос» (голова С.Богун).

Андрій Шевчук

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF