Знам’янський район
Спорт

3 ТУР ЛІГИ 6 ЧЕРВОНИХ

3 ТУР ЛІГИ 6 ЧЕРВОНИХ
17 лютого завершився турнір Ліга 6 red U16 НФСУ Кіровоградської області І етап - 3 Тур серед юнаків та дівчат.
У юнаків шестеро гравців створили дві групи, де зіграли кожен по два матчі до двох перемог. За регламентом Ліги в плей - офф потрапляють лише двоє гравців. За результатами групового етапу в фінал потрапили знам'янчани Олександр Крук і Максим Степаненко. В контровому фреймі особистої зустрічі в груповому етапі, Максим вирвав можливість потрапити в фінал в більш досвідченого кропивничанина В'ячеслава Віцинського. Фінальний матч у юнаків завершився з сухим рахунком на користь Олександра Крука 2- 0 (30 - 16, 54-20). Приємно вразив волею до перемоги і відповідальним ставленням до гри Антон Гребенюк, для нього це третій турнір і вже перша перемога у фреймі.

У дівчат переможицею стала Олександра Золотухіна, чому передували несподівані поразки фаворіток по рейтингу Маргарити Лісовенко і Поліни Самойленко, Поліна не вийшла з групи за результатом особистої зустрічі з Олександрою, Аня Ландирєва також не змогла подолати груповий етап, хоча дисципліна 6 червоних - її улюблена. Приємно вразли дівчата Юлія Ткач і Евгенія Родіна , вони тільки починають свою змагальну ходу в снукері, але вже демонструють характер.

Фінальний матч Золотухіна Олександра vs Лісовенко Маргарита не порадував нас брейками, боротьба була лише в першому фреймі, доля якого вирішилась в чорній кулі, з рахунком 2 - 0 (28-16, 45-25) перемогла Золотухіна.

Вітаємо Олександра Крука і Олександру Золотухіну з перемогою в Турнірі, а Максима Степаненка і Маргариту Лісовенко зі срібними нагородами 3 Туру Ліги 6 червоних НФСУ Кіровоградської області в віковій категорії U 16!
Суддівська колегія турніру Ганна Лісовенко, Дмитро Чернецький і Олег Степаненко.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF