Знам’янський район
Спорт

Визначився переможець першості Знам’янського району

Визначився переможець  першості Знам’янського району
ФК "Казарня"

Завершилася першість Знам’янського району з футзалу сезону 2018 року серед аматорських команд сільських рад та колективів фізичної культури. У попередньому номері нашої газети ми писали про перебіг змагань на груповій стадії. Нині ж зупинимося на матчах плей-офф.
У першому чвертьфіналі зустрічалися «Казарня» та «Титан» (Петрове). Перший тайм зустрічі пройшов за рівної гри, про що красномовно свідчить рахунок 2:2. На голи Олександра Зайцева і Олега Полякова відповіли влучними ударами Дмитро Томощук та Олександр Шаблій. Міг «Титан» вийти вперед до перерви матчу, але після удару Віталія Сидоренка «Казарню» врятував каркас воріт. У другому таймі матчу краще грали гравці «Казарні»: приблизно через сім хвилин забивали по голу, довівши рахунок до 5:2.
Визначився переможець  першості Знам’янського району
ФК "Казарня"- ФК "Титан"

«Титану» вдалося один м’яч відіграти. На більше часу не вистачило. Підсумковий рахунок 5:3 на користь «Титану».

«Пантазіївка» не змогла на рівних зіграти з «Колосом». Вже на 9-ій хвилині матчу «Колос» вів у рахунку 3:0. «Пантазіївці» один м’яч вдалося відіграти, але до перерви пропустили ще двічі. У другому таймі був «відкритий» футзал, без оборони. У підсумку за матч обидві команди забили 18 м’ячів — 12:6 на користь «Колоса».
Визначився переможець  першості Знам’янського району
Гра "Колос"-"Пантазіївка"

У переможців покер оформив Сергій Дергунов. Найбільш напруженим чвертьфінальним матчем був «Хлібодар»«Нива». Команди грали м’яч в м’яч. До перерви команди забили по три м’ячі. У складі «Хлібодара» Олександр Степаненко оформив хет-трик. За три хвилини до завершення основного часу зустрічі Сергій Білоголовий забив переможний м’яч і приніс перемогу «Ниві» — 6:5.
Визначився переможець  першості Знам’янського району
Гра "Нива"-"Хлібодар"

«Дружба» з Диківки вистачило лише на один тайм у протистоянні з богданівським «Буревісником». 14 хвилин матчу глядачі не бачили забитих м’ячів. А на 15-ій хвилині рахунок відкрила «Дружба». Через чотири хвилини Олександр Постільняк зрівняв рахунок, а ще через три хвилини богданівці вийшли вперед. У другому таймі матчу було забито аж 13 м’ячів, сповна віддячивши за перший малорезультативний тайм. Богданівська команда покращила свою реалізацію голових моментів, забивши 10 м’ячів. У їх складі 6 м’ячів забив Олександр Постільняк. У складі «Дружби» хет-трик оформив Сергій Грузин. Міг він забити і свій четвертий м’яч у цьому матчі, але після удару через себе (дуже видовищний момент, який справедливо був винагороджений оплесками глядачів) м’яч поцілив у штангу воріт. Матч завершився з рахунком 12:4 на користь «Буревісника».


У першому півфіналі «Казарня» впевнено перемогла цибулівську «Ниву». У першому таймі матчу «Казарня» забила два м’ячі. Друга половина зустрічі була більш результативною. Підсумковий рахунок 8:4 на користь «Казарні». В іншому півфіналі була більш напружена гра і лише три забиті м’ячі. Анатолій Волков до перерви вивів вперед «Колос». У другому таймі на гол Євгена Артьомова відповів Євген Бандурка. До фіналу вийшов дмитрівський «Колос» (2:1).


У матчі за третє місце богданівська команда перемогла «Ниву» (8:5); у складі «Буревісника» шість м’ячів забив Олександр Постільняк. У вирішальному матчі турніру сильнішою була «Казарня», яка з рахунком 3:1 переграла «Колос». Андрій Кравченко відкрив рахунок на 9-ій хвилині матчу. Через 10 хвилин Євген Артьомов зрівняв рахунок. Перед перервою отримав травму капітан «Колоса» Сергій Назаренко і не зумів вже допомогти своїм партнерам у фіналі. У другому таймі зустрічі дубль Олександра Зайцева приніс перемогу, яка дозволила виграти першість Знам’янського району з футзалу сезону 2018 року.

На церемонії нагородження команда-переможниця змагань «Казарня» (на фото) отримала кубок та золоті нагороди. Команди «Колос» та «Буревісник» були нагороджені відповідно срібними та бронзовими медалями. Кращим голкіпером було визначено Олександра Кушніренка з «Колоса», кращим гравцем — Андрія Кравченка («Казарня»). Кращим бомбардиром змагань став Олександр Постільняк («Буревісник»), який забив 19 м’ячів. Футболісти були відзначені грамотами.
Визначився переможець  першості Знам’янського району
Капітан "Казарні" Сергій Делюрман отримав кубок з рук Олександра Довженка

Ці змагання пройшли у рамках 38-ої районної спартакіади серед фізкультурно-спортивних клубів при сільських радах та колективів фізкультури Знам’янського району 2018 року та за підтримки відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації (начальник Віта Сидоренко) і Знам’янської районної федерації футболу (голова Олександр Довженко).

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF