---
Спорт

Зустріч нащадків козацької слави

Зустріч нащадків козацької слави
Уже не вперше на базі Несватківської філії відбулися спортивні змагання між учнями КЗ «Олександрівське НВО №2» «Козацькі забави», приурочені до річниця проголошення акту Злуки УНР і ЗУНР. Другий рік поспіль участь у змаганнях беруть команди Олександрівського НВК, Бірківської філії, Івангородської філії, Підлісненської філії та Несватківської філії.
Юні козаки та козачки змагалися з човникового бігу, стрибків у довжину з місця, стрибків із скакалкою та підтягування на перекладині.

І місце з човникового бігу зайняла команда Підлісненської філії, ІІ місце – команда Несватківської філії та ІІІ місце – команда Бірківської філії.

У стрибках у довжину з місця І місце зайняла команда Несватківської філії, ІІ місце – команда Олександрівського НВК та ІІІ місце – команда Бірківської філії.

У стрибках із скакалкою І місце зайняла команда Несватківської філії, ІІ місце – команда Бірківської філії та ІІІ місце – команда Олександрівського НВК.

У підтягуванні на перекладині І місце зайняла команда Олександрівського НВК, ІІ місце – команда Підлісненської філії та ІІІ місце – команда Івангородської філії.

За загальним результатом змагань І місце зайняла команда Несватківської філії, ІІ місце – команда Олександрівського НВК та ІІІ місце розділили між собою команди Бірківської та Підлісненської філій.

Ці змагання дали змогу зміцнити дружбу між дітьми, гартуванню козацького духу і тіла. Всі учасники заходу проявили себе гідними нащадками славних козаків.

О.О.Сергійчук
Зустріч нащадків козацької слави
Зустріч нащадків козацької слави
Зустріч нащадків козацької слави

"ВК" у PDF