Знам’янський район
Спорт

Велоклубу «Рос Агро» — 10 років!

Велоклубу «Рос Агро» — 10 років!
29 грудня у селі Мошорине святкували десятиріччя заснування спортивного велоклубу «Рос-Агро» (відділення велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ).
На цьому святкуванні були присутні спортсмени та їхні батьки, голова сільської ради Олексій Кондратенко і тренер Вадим Кива. Велоспорт у Мошориному існує і розвивається вже 10 років. За цей час вихованці спортивної школи показала високі спортивні результати на чемпіонатах України, світу та Європи. Кількість призових місць на чемпіонаті України за всі роки не перерахувати, але з впевненістю можна сказати, що кожного року школа має чотирьох, а то і більше чемпіонів України. До складу збірної України зараховано 5 вихованців відділення з велоспорту Знам’янської районної КДЮСШ.

Тренер-викладач та його вихованці з батьками висловлюють велику вдячність генеральному директору ТОВ «Рос-Агро» Роману Моцному, виконавчому директорові ТОВ «Рос-Агро» Петру Гетьманцю, голові Мошоринської сільської ради Олексію Кондратенку, за їх вклад, допомогу і підтримку у розвиток велоспорту.

Офіційний сайт відділу освіти,
молоді та спорту Знам’янської
районної державної адміністрації
Велоклубу «Рос Агро» — 10 років!
Велоклубу «Рос Агро» — 10 років!

Стрічка новин

"ВК" у PDF