Онуфріївський район
Спорт

Змагання з волейболу на приз Миколи Онопи

Змагання з волейболу на приз Миколи Онопи
Щороку в Онуфріївському районі, напередодні новорічних свят, проводяться районні змагання з волейболу на приз нашого земляка, Героя Радянського Союзу Миколи Онопи. Микола Савелійович народився 18 листопада 1913 року в селі Василівка. Воював з 1941 по 1945 рік, неодноразово поранений. Особливо відзначився під час боїв за Угорщину за що був нагороджений найвищою нагородою – званням Героя.
В спортивній боротьбі за приз М.С.Онопи прийняли участь чотири команди: Онуфріївський «Рубін», Камбурліївський «Темп», «Чайка 1», «Чайка 2» з Успенки. Після серії спортивних двобіїв визначилися фіналісти, ними виявилися команда «Рубін» і «Темп». Фінальна гра була досить напруженою, обидві команди, будь за що намагалися виграти.

Спочатку спортивна Фортуна була на боці господарів, але потім команда почала спорити з арбітром зустрічі. Нервове напруження, а також втома, Онуфріївчани грали відразу після зустрічі з «Чайкою», а команда Камбірліївки в цей час змогла відпочити, стали причиною того, що «Рубін» поступився і переможцем змагань став «Темп».

Команда райцентру зайняла друге місце, Успенська «Чайка» отримала бронзу. Нагородив команди і вручив приз переможцю завідувач сектору молоді та спорту Онуфріївської райдержадміністрації Сергій Чаун.
Змагання з волейболу на приз Миколи Онопи
Змагання з волейболу на приз Миколи Онопи

"ВК" у PDF