Новгородківський район
Спорт

Андрій Чалий – призер Всеукраїнських змагань з легкої атлетики

Андрій Чалий – призер Всеукраїнських змагань з легкої атлетики
15-16 грудня 2017 року у місті Черкаси відбулися Всеукраїнські змагання з легкої атлетики «ХХІХ Меморіал О.В. Тканка». Цього року участь в ньому взяли спортсмени з семи міст України: Черкас, Києва, Кропивницького, Вінниці, Луганська, Полтави, та Умані. У складі делегації з Кропивницького був вихованець Новгородківської ДЮСШ «Колос», а зараз студент факультету фізичного виховання ЦДПУ ім. В.Винниченка Андрій Чалий.
На змаганнях Андрій виступав у двох дистанціях: біг на 50 метрів та естафетний біг. Біг на 50 метрів для нашого спортсмена не є основною дистанцією, адже його кваліфікація - 100 та 200 м, проте і тут Андрій показав для себе непоганий результат. У складі естафетної четвірки Андрій біг найскладніший відрізок – останній, та приніс команді “бронзу». Загальний результат естафетного бігу 4х160м команди з Кропивницького – 1 хв 19.35 с . Наставник наших спортсменів – В’ячеслав Нищименко.

На сьогодні Андрій має І-й дорослий розряд з легкої атлетики, а завдання у наступному році – отримати звання кандидата у майстри спорту.
Андрій Чалий – призер Всеукраїнських змагань з легкої атлетики

"ВК" у PDF