Новгородківський район
Спорт

Новгородка пишається досягненнями спортсменів клубу "Егіда"

Новгородка пишається досягненнями спортсменів клубу "Егіда"
Нещодавно з Фіналу Кубку Світу з панкратіону, який відбувся в Угорщині в перших числах грудня, повернулися наші юні спортсмени – вихованці спортивно-патріотичного клубу «Егіда». Більше 1500 представників цього виду спорту з 16 країн світу боролися за призові місця. В результаті запеклої боротьби українська команда зайняла друге командне місце, поступившись господарям змагань.
У здобутку спортсменів з Новгородки 15 золотих, 2 срібних та 1 бронзова медалі. Завоювали золото у всіх версіях (по 4 медалі) Анна Манзік (тренер) та Яна Надейко, у Юлії Недері – 3 золотих, у Данила Олійника – 2 золотих медалей, у Яни Бондарчук – 2 золотих і 1 бронзова, а у Єгора Демочка – 2 срібних медалей.

8 грудня зустрілися з юними спортсменами, поспілкувалися та висловили слова вдячності за перемогу в змаганнях, за їхній вклад у розвиток спорту та гідне представлення району, області та України в світі голова районної державної адміністрації Андрій Кочерга та голова районної ради Олександр Горбенко. Вони побажали дітям великих успіхів у спорті, навчанні та житті, йти наполегливо до своєї мети та здійснити все задумане.

Велику вдячність за виховання чемпіонів керівники району висловили тренерам та батькам, а юним переможцям вручили подяки районної державної адміністрації та районної ради.

Керівництво району висловило сподівання, що їхня зустріч не остання, а спортсмени запевнили, що і надалі будуть гідно представляти Новгородківщину на різних змаганнях і у різних країнах світу.

"ВК" у PDF