Новгородківський район
Спорт

На велосипедних доріжках

На велосипедних доріжках
Закінчився змагальний сезон у велосипедистів з Новгородківської ДЮСШ «Колос». Участь у Всеукраїнських змаганнях з велокросу показала непоганий рівень підготовки та наскількі діти мотивовані на результат.
Так, серед молодших юнаків Артур Константінов виграв дві групові гонки у Знам’янці та Кропивницькому і два рази фінішував другим у Світловодську та Олександрії. Разом з Іваном Калмиковим Артур святкував перемогу в естафетній гонці з велокросу у Кропивницькому. Юнаки Євген Хильченко, Андрій Шикіло, Андрій Вороний, Артем Кумпан вибороли друге місце в естафетній гонці в Олександрії. Не залишилась без нагороди і Віка Смірнова. Вона — чемпіонка в естафетній гонці серед дівчат.

Під кінець сезону показав себе Віталій Волков, який разом з Артуром Константіновим та Іваном Калмиковим виборов перше своє перше місце в естафетній гонці. За підсумками змагань Артур Константінов є переможцем за сумою всіх етапів всеукраїнських змагань серед молодших юнаків та виконав норматив кандидата у майстри спорту. Після тижня легких тренувань почалась підготовка до наступного змагального сезону.

Висловлюємо вдячність директору ПП АФ «МЮННТ» Миколі Дмитровичу Монашку за підтримку та премії дітям, які вибороли І-ІІІ місця в змаганнях.

Анатолій Алєксєєв,
тренер-викладач

"ВК" у PDF