Онуфріївський район
Спорт

«Нива» Млинок — володар призу районної газети «Придніпров’я»

«Нива» Млинок — володар призу районної газети «Придніпров’я»
У суботу, 4 листопада, аматорські футбольні команди Онуфріївського району розіграли престижний Кубок районної газети «Придніпров’я». Цього року у боротьбу вступили 12 команд.
А передували цим цікавим змаганням нагородження чемпіона та призерів районного чемпіонату з футболу 2017 року. Кубок, чемпіонські медалі та грамоту отримали гравці успенської «Чайки», срібні нагороди отримали гравці онуфріївського «Рубіну», бронзові нагороди — гравці Деріївського «Граніту», які вручили голова районної федерації по футболу Сергій Пугач та завідувач сектору молоді та спорту РДА Сергій Чаун.

Згідно з положенням змагання проходили за олімпійською системою — команда, яка програла свій поєдинок, вибуває з подальшої боротьби. Команди-учасниці були поділені на дві групи: група А (смт Онуфріївка)«Юність» (ДЮСШ), «Чайка» (с.Успенка), «Дніпро» (с.Куцеволівка), «Рубін» (смт Онуфріївка), «Темп» (с.Камбурліївка) та «Метеор» (с.Зибкове); група Б (Павлиш): «Граніт» (с.Деріївка), «Колос-2» (смт Павлиш), «Старт» (с.Василівка), «Нива» (с.Млинок), «Оріон» (с.Вишнівці) та «Колос» (смт Павлиш).

Згідно з жеребкуванням в групі А «Чайка» отримала технічну перемогу над «Юністю», «Дніпро» поступився з рахунком 0:2 місцевому «Рубіну», зибківський «Метеор» з мінімальним рахунком переміг камбурліївський «Темп» 1:0. У чвертьфіналі зустрілися чемпіон району «Чайка» та срібний призер «Рубін». Основний час не виявив переможця, тому команди прийшли до серії 11-метрових. Драматичним виявилося їх пробиття — з рахунком 6:5 перемогу святкував «Рубін», який вийшов у подальшу боротьбу з «Метеором» і знову в цьому поєдинку не було виявлено переможця в основний час — 0:0. Знову долю поєдинку вирішувало пробиття 11-метрових, у пробитті яких влучнішим знову був «Рубін», чим здобув право поборотися за почесний кубок у фіналі.

У групі Б «Граніт» завдав прикрої поразки «Колосу-2» — 4:0. Запеклим і по-спортивному злим виявився поєдинок «Старту» та «Ниви», в якому з мінімальним рахунком 1:0 перемогу святкувала «Нива». Не було виявлено переможця в основний час і в поєдинку «Оріон» — «Колос», тут було зафіксовано бойову нічию 1:1, але в серії пенальті влучнішими були гравці «Оріону» — 3:1. Далі зустрілися «Нива» та «Граніт». З рахунком 3:1 перемогу святкувала команда «Нива». В півфіналі зустрілися «Оріон» та «Нива», які боролися за вихід у фінал змагань. «Нива» буквально розгромила своїх суперників (4:0) і вийшла у фінал де на її чекав «Рубін».

У боротьбі за третє місце зустрілися давні суперники та сусіди «Метеор» та «Оріон». І вже вкотре основний час не виявив переможця, а в серії 11-метрових влучніше з рахунком 3:1 їх реалізовують гравці «Метеору» і посідають ІІІ призове місце.
А фінал Кубка пройшов за участі онуфріївського «Рубіна» — минулорічного володаря призу та млинківської «Ниви». Команди-суперники намагалися будь-що реалізувати свою перевагу в основний час гри, але їм цього не вдалося. Тому доля призу вирішувалася в пробитті 11-метрових. Удача посміхнулася гравцям «Ниви» — 4:2. Отже володарем призу районної газети «Придніпров’я» стали гравці «Нива» з с.Млинок (на фото).

Перехідний Кубок переможцям вручила головна редакторка газети Руслана Сорока. Переможці та призери були нагороджені спільними грамотами районної організації ФСТ «Колос» та редакції газети.
«Нива» Млинок — володар призу районної газети «Придніпров’я»
«Нива» Млинок — володар призу районної газети «Придніпров’я»
«Нива» Млинок — володар призу районної газети «Придніпров’я»
«Нива» Млинок — володар призу районної газети «Придніпров’я»

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF