Знам’янський район
Спорт

Визначилися призери Чемпіонату району

1 жовтня завершився Відкритий Чемпіонат Знам’янського району з футболу серед аматорських команд 2017 року.
Останній тур мав дати відповідь на питання: хто стане володарем срібних та бронзових нагород Чемпіонату. За результатами матчів останнього туру срібні нагороди завоювали гравці дмитрівського «Колосу», які у драматичному матчі на останніх хвилинах «вирвали» перемогу (4:3) в «Дніпра». Іванковецький «Старт», здобувши впевнену перемогу над «Хлібодаром», фінішував третім у турнірній таблиці Чемпіонату району. Богданівський «Буревісник», який перед останнім туром гарантував собі чемпіонство, здобув впевнену перемогу (5:1) над «Локомотивом» (Знам’янка). Після завершення матчу богданівці відсвяткували чемпіонство бризками шампанського та подякували своїм вболівальникам, яких чимало приїхало до Знам’янки.

Відкритий Чемпіонат Знам’янського району «подарував» чимало інтриг, змін, нових футбольних відкриттів, цікавих матчів та чимало ефектних забитих м’ячів. Підсилили ці змагання команди-гості з Чигиринського та Олександрівського районів, а також зі Знам’янки. Але все ж нагороди Чемпіонату завоювали команди сіл Знам’янського району.

Кращим бомбардиром змагань став нападник суботцівського «Хлібодару» Олександр Степаненко, який забив 23 м’ячі (забив більше половини м’ячів з 41 командного).

"ВК" у PDF