Знам’янський район
Спорт

«Буревісник» (Богданівка) достроково став чемпіоном району

У Відкритому чемпіонаті Знам’янського району з футболу серед аматорських команд сезону 2017 року залишилося зіграти один тур.
Два матчі передостаннього туру порадували цікавим футболом, створили нову інтригу та забезпечили дострокове чемпіонство богданівському «Буревіснику». Розпочнемо з найголовнішого.

У Дмитрівці місцевий «Колос» зазнав поразки від цибулівської «Ниви» (1:3). Провальною для господарів була перша половина зустрічі, коли «Нива» забила аж три «сухих» м’ячі. Другий тайм матчу був багатий на нереалізовані моменти. Наприкінці зустрічі Вадиму Воловику вдалося забити м’яч престижу, але він «Колос» не порадував. Поразка у цьому матчі позбавила шансів «Колоса» на золоті нагороди чемпіонату. За тур до фінішу чемпіоном Знам’янського району став богданівський «Буревісник». Поразка «Колосу» може дорого коштувати їм. Дмитрівці ще не забезпечили собі срібні нагороди. За них бореться іванковецький «Старт», якому варто перемагати у перенесеному матчі «Локомотивом» (матч відбувся 27 вересня після друку нашої газети) та у зустрічі останнього туру з «Хлібодаром», а також розраховувати на втрату очок «Колосом» у протистоянні з «Дніпром» (Чигиринський район).

Петрівський «Буревісник» значно погіршив свої шанси на бронзові нагороди, втративши перемогу над «Хлібодаром». Після першого тайму петрівчани вели у рахунку 2:0. У другій половині зустрічі Андрій Кравченко і Олександр Степаненко протягом чотирьох хвилин зрівняли рахунок. Згодом петрівчани знову вийшли вперед, але наприкінці ударом головою остаточний рахунок 3:3 встановив Олексій Чеботарьов.

30 вересня та 1 жовтня відбудуться останні матчі Відкритого чемпіонату Знам’янського району з футболу.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF