Онуфріївський район
Спорт

Рубін – Старт. Важка, але така необхідна перемога

Рубін – Старт. Важка, але така необхідна перемога
В суботу, другого вересня Онуфріївський «Рубін» грав на виїзді. На своєму полі команду райцентру приймав Василівський «Старт». З перших хвилин зустрічі господарі почали атакувати ворота гостей і така тактика дала свої результати. Нападник «Старту» Олександр Лощенко забиває перший м’яч в рота «Рубіну».
Не зважаючи на відчайдушні атаки гостей такий рахунок зберігався майже на весь час першого тайму. Але на останніх хвилинах Дмитро Азізбекян зміг зрівняти рахунок. На перерву команди пішли з рахунком 1:1.

На початку другого тайму команди обмінялися голами і знову нічийний рахунок тримався майже до кінця тайму, у вболівальників вже склалося враження, що команди зіграють внічию, але гру переламав на користь «Рубіну» чудовий гол у виконанні Максима Михайлова. Він майже з центру поля пробив м’яч і влучив у ворота. Спеціалісти футболу кажуть, що цей може бути «гол сезону». Цей м’яч неначе добавив наснаги команді райцентру і «Рубін» забиває ще два голи. Остаточний рахунок зустрічі 5:2 на користь онуфріївчан.

Голи забили: Олександр Лощенко «Старт» - 1, Олексій Тищенко «Старт» - 1, Дмитро Азізбекян – 1, Максим Михайлов – 1, Богдан Плутахін – 2, Приліпко Микола -1.

На жаль, зараз Успенська «Чайка» змістила Онуфріївський «Рубін» з першого місця турнірної таблиці, але в команди Онуфріївки ще є шанс і в цьому році стати чемпіонами району, але потрібно тільки вигравати.
Рубін – Старт. Важка, але така необхідна перемога

"ВК" у PDF