Знам’янський район
Спорт

За чотири тури до фінішу

Відбулися матчі 14-го туру відкритого чемпіонату Знам’янського району з футболу серед аматорських команд 2017 року.
У Цибулевому «Нива» зазнала розгромної поразки від «Локомотиву» (1:4). Петрівський «Буревісник» з Єлизаветградки привіз три очки, вигравши з таким же рахунком 4:1. У зустрічі команд з групи лідерів дмитрівський «Колос» завдяки єдиному голу Вадима Воловика, який реалізував пенальті, здолав іванковецький «Старт». Богданівський «Буревісник» вдома був сильнішим за суботцівський «Хлібодар» (2:1). «Дніпро» здобув впевнену перемогу над «Дружбою»3:1.

Іванковецький «Старт» після трьох чемпіонських років може залишитися навіть без нагород. За втраченими очками відстає на одне очко від петрівського «Буревісника». За чотири тури до завершення змагань від лідера чемпіонату, «Колоса», «Старт» вже перебуває на відстані семи очок, п’ять очок до богданівського «Буревісника». Досить важливим є матч наступного туру у Дмитрівці, в якому місцевий «Колос» прийме богданівський «Буревісник». Ця зустріч відбудеться 3-го вересня. Її результат може вирішити долю чемпіонства у нинішньому футбольному сезоні.

Кращим бомбардиром чемпіонату після 14-го туру є нападник суботцівського «Хлібодару» Олександр Степаненко, на рахунку якого 17 забитих м’ячів.

"ВК" у PDF