Онуфріївський район
Спорт

Змагання з футболу на приз Миколи Сокура

Змагання з футболу на приз Миколи Сокура
24 серпня, у День Незалежності України, о десятій годині ранку, в селі Куцеволівка Онуфріївського району відбулися змагання команд ветеранів на Кубок пам’яті Миколи Сокура.
Перед початком серії ігор перед присутніми виступила Куцеволівський сільський голова Любов Перепеляк. Любов Григорівна подякувала командам, які будуть брати участь у розіграші призу, і запросила до слова голову Онуфріївської районної адміністрації Сергія Самородченко. Сергій Миколайович поздоровив присутніх з Днем Незалежності і побажав гарної гри. Багато теплих слів про Миколу Сокура сказав представник районної федерації футболу Анатолій Голобородько. Розповів Анатолій Микитович про життя і трудовий шлях Миколи Івановича Сокура, який працював в Куцеволівці секретарем партійної організації і головою колгоспу. Був великим шанувальником спорту, грав у місцевій команді «Дніпро». Саме завдяки його зусиллям «Дніпро» зміг завоювати чемпіонське звання.
Участь у розіграші Кубку взяли три команди: місцевий «Дніпро», млинківська «Нива» і деріївський «Граніт». Оскільки грали ветерани, то тайми були скорочені, по 15 хвилин.

Першими грали «Граніт» і місцевий «Дніпро», в цій зустрічі перемогу з рахунком 2:0 вибороли господарі поля, «дубль» записав на свій особистий рахунок Євген Макаренко.

У другому двобої зустрічалися «Нива» і «Граніт», і знову спортивна фортуна була не на боці команди Деріївки. З рахунком 1:0 виграла «Нива».

У фінальній зустрічі грали команди-переможці, сама зустріч не змогла виявити переможця і закінчилася з рахунком 0:0. Після серії післяматчевих пенальті перемогу з рахунком 3:1 здобула команда «Дніпро».

Грошовими преміями були нагороджені найкращі футболісти всіх команд.
Після завершення розіграшу та нагородження присутніх частували смачними юшкою та кашею.
Захід пройшов на досить високому рівні, шкода, що на свято приїхали тільки команди з сусідніх сіл.
Змагання з футболу на приз Миколи Сокура
Змагання з футболу на приз Миколи Сокура

"ВК" у PDF