Знам’янський район
Спорт

Четвірка лідерів

Відбулися матчі 12-го туру Відкритого чемпіонату Знам’янського району з футболу серед аматорських команд 2017 року.
У першому матчі дня напруженої гри не вийшло: знам’янський «Локомотив» не зумів гідно протистояти «Колосу» з Дмитрівки. Команда із села з рахунком 7:3 впевнено перемогла суперника з районного центру. У складі переможця дублі оформили Роман Андрієнко і Олександр Федькін.

«Старт» і «Буревісник» порадували цікавим видовищним матчем, у якому була інтрига. У першому таймі зустрічі «Буревісник» більше створив небезпечних моментів. Єгор Грінкевич зі штрафного поцілив у ближній нижній кут воріт. Свій перший момент «Старт» втілив у забитий м’яч: Максим Корчинський результативно зіграв на добиванні. У другому таймі матчу більше можливостей для взяття воріт мав вже «Старт». Але знову команди обмінялися влучними ударами. На реалізоване пенальті Володимиром Домбровським відповів Едмон Мхітарян — 2:2.

У Суботцях «Хлібодар» приймав цибулівську «Ниву». Господарі зусиллями Олександра Степаненка відкрили рахунок на 15-ій хвилині матчу. У другому таймі матчу Олексій Чеботарьов подвоїв рахунок. Через 5 хвилин Олександр Степаненко міг ще збільшити рахунок, але у штрафному майданчику впав у боротьбі із захисником «Ниви». Арбітр не призначив пенальті, хоча господарі наполягали на цьому. А наприкінці матчу Володимир Москаленко один м’яч відіграв. Остаточний рахунок 2:1 на користь «Хлібодара».

У Єлизаветградці «Темп» завдяки дублю Романа Верзіліна здолав «Дружбу» з Диківки. Роман забивав у першому таймі матчу; між голами Сергій Грузин засмутив голкіпера «Темпу». У другому таймі матчу «Темп» встановив остаточний рахунок 3:1.

У Богданівці місцевий «Буревісник» зустрічався з «Дніпром» (Стецівка, Черкаська область). У першому таймі матчу Олександр Зайцев не реалізував вихід один на один, пробивши повз ворота. До перерви «Дніпро» більше створив небезпечних моментів, двічі поціливши у перекладину воріт богданівців. На старті другої половини зустрічі нападник господарів Олександр Зайцев влучив у перекладину воріт, а голкіпер «Буревісника» Євген Розумяк «потягнув» удар гравця «Дніпра». Після 60-ої хвилини матчу гості дещо «підсіли» фізично. Наставник богданівців Олександр Довженко ж провів 5 замін, освіживши свій склад. Протягом кількох хвилин Олександр Зайцев двічі «розпечатав» ворота гостей і приніс перемогу богданівському «Буревіснику» з рахунком 2:0.

Після 12-го зіграного туру сформувалася четвірка лідерів: два «Буревісники», «Колос» і «Старт», які і розіграють нагороди чемпіонату району.

"ВК" у PDF