Знам’янський район
Спорт

На «Кубку «Мрії»

На «Кубку «Мрії»
У Кропивницькому команда «Буревісник» зі Знам’янського району (юні футболісти 2005-2006 р.н. з сіл Богданівка та Цибулеве) на «Кубку Мрії» посіли сьоме місце.
Участь брали 12 команд, які були поділені на чотири групи. Переможці груп виходили до «Золотої ліги», які виборювали медалі. Другі та треті місця на першому етапі виходили відповідно до «Срібної» (за 5-8 місця) та «Бронзової» (9-12 місця) ліг.

«Буревісник» грав у групі «А». Команда «Буревісник» зі Знам’янського району програла господарям «Альянсу» та була сильнішою за «Юність-2» з Умані. Як наслідок команда «Буревісник» посіла друге місце у групі і боровся за 5-8 місця. З жеребкуванням не пощастило: у першому матчі зустрічалися з сильною командою «Олімп» (Сміла). Цьому матчі «Олімп» здобув перемогу і «Буревісник» отримав можливість лише поборотися за сьоме місце на «Кубку Мрії».

«Буревісник» зустрічався з кропивницьким «Лідером», який на цих змаганнях демонстрував хороший футбол. Юні футболісти з Богданівки та Цибулевого зуміли гідно протистояти сильному супернику. Основний час зустрічі завершився внічию 1:1, а у серії після матчевих пенальті «Буревісник» святкував перемогу з рахунком 5:4.

Варто відзначити, що команда сіл Богданівка та Цибулеве успішно виступила на цих змаганнях (була єдиною сільською командою), де грали команди з міст України: сім команд з Кропивницького та по дві з Умані і Сміли.

Фінансову допомогу на виїзд спортсменам надав Анатолій Степанович Головатенко.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF