Знам’янський район
Спорт

До Дня Перемоги – спортивні перемоги!

До Дня Перемоги – спортивні перемоги!
Як і зазвичай, спортсмени Знам’янки відзначили свято Дня Перемоги власними досягненнями та успіхами. До Дня Перемоги було проведено цілу низку спортивних подій.
Як завжди у приміщенні клубу «Атлет» пройшли змагання з тенісу настільного. Цього разу спортсмени змагалися у парних поєдинках. Перемогу виборювали шість команд підприємств залізничного транспорту. А переможцями стали:

ІІІ місце – команда ТЧ-7 Денис Хорєв та Дмитро Лєбєдєв;
ІІ місце – команда ШЧ-3 Роман Шевченко та В’ячеслав Щєтінін;
І місце – команда ЕЧ-3 Олександр Волошин та Андрій Колєсніченко.

Недарма тенісисти міста доводили до ладу тенісний корт у міському парку відпочинку, ось і нагода вийти на турнір з тенісу. На корті зібралося чимало спортсменів різних вікових категорій, охочих залучитися до цього видовищного виду спорту. Начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Р.Ладожинська привітала спортсменів та вручила медалі та грамоти переможцям, якими стали:

ІІІ місце – Олег Монзуль;
ІІ місце – Юрій Жабський;
І місце – Костянтин Кваша.

Безпосередньо у День Перемоги, у звичному затишку парку відбувся традиційний турнір з шахів у якому взяли участь 12 членів клубу «Біла тура». Сергій Харченко виборов ІІІ місце, Іван Рябов здобув ІІ місце, а переможцем став голова клубу Максим Ковальчук. Звичайно, на шахістів чекали призи відділу молоді, спорту та охорони здоров’я, які вручив головний спеціаліст відділу А.Сугарей.

Напруженою, насиченою та видовищною була всеукраїнська велогонка, яка тривала три дні. На змагання приїхали велосипедисти зі Знам’янського району, м.Нікополя, м Миколаєва, м.Кременчук, м.Кропивницький та Кіровоградського району, м.Горішні Плавні, м.Первомайськ, м.Олександрія, м.Кривий Ріг, м.Світловодськ, смт.Новгородка та, звичайно, м.Знам’янка. Усього – 140 спортсменів, що є рекордом за 21 рік проведення велогонки. Розіграно 54 комплекти нагород у різних категоріях змагань.

Відзначилися і знам’янчани: індивідуальна гонка – Максим Федорчук посів ІІІ місце; гонка-крітеріум - Максим Федорчук І місце. А у груповій гонці місця розподілилися наступним чином: ІІІ місце – Іван Андрєєв, ІІ місце – Кирило Щава і І місце – Максим Федорчук!

9-го травня, біля Обеліску слави велосипедистів вітали та нагороджували міський голова Сергій Філіпенко, помічник народного депутата Олеся Довгого Андрій Іщенко та начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Раїса Ладожинська.

Організатор змагань, тренер з велоспорту Сергій Кошовий подякував міському голові за підтримку велоспорту в місті, а також висловив щиру вдячність медперсоналу комунального закладу «Знам’янська міська лікарня ім..А.В.Лисенка», та поліції за супровід та професійне обслуговування змагань.

Чисельних вболівальників футболу порадувала захоплива та видовищна гра команди «Локомотив - ДЮСШ» з суперниками із Суботців «Хлібодар». Перемога знам’янчан з рахунком 4:1 - це гарний переможний підсумок травневих свят! Здається, що задоволення від гри отримали і глядачі, і самі гравці.

Тож привітаємо спортсменів Знам’янки з перемогами і спортивними досягненнями, та побажаємо нових успіхів у спорті, праці, житті!
До Дня Перемоги – спортивні перемоги!
До Дня Перемоги – спортивні перемоги!
До Дня Перемоги – спортивні перемоги!

"ВК" у PDF