Онуфріївський район
Спорт

«Рубін» — переможець «Відкриття сезону»

«Рубін» — переможець «Відкриття сезону»
У вівторок, 9 травня, на стадіонах Онуфріївки та Попівки відбулися футбольні змагання між командами району на приз «Відкриття сезону». На обох полях повинні були грати по чотири команди. Але в Попівку не приїхала команда Деріївки, тому тут відбулися тільки три спортивні двобої.
Грали команди за коловою схемою. У Попівці команди зіграли з таким рахунком: попівська «Зоря» — млинківська «Нива» — 0:3. Млинківська «Нива» — успенська «Чайка» — 0:0. Попівська «Зоря» — успенська «Чайка» —
0:5.

На стадіоні райцентру відбулися чотири зустрічі, команди зіграли з таким рахунком: онуфріївський «Рубін» — вишнівцівський «Оріон» — 2:0. Онуфріївський «Рубін» — зибківський «Метеор» — 2:0. Онуфріївський «Рубін» — успенська «Чайка» — 0:0. Павлиський «Колос» — зибківський «Метеор» — 0:1.

У фінальному двобої зустрілися лідери та давні спортивні суперники — команди Онуфріївки та Успенки, але за нічийного рахунку переможця визначили за результатами серії пенальті, ним виявився «Рубін», який з рахунком 6:5 переміг «Чайку» і став володарем призу «Відкриття сезону».

Кращим футболістом команди переможця було обрано голкіпера «Рубіну» Олександра Кожушка, капітан «Чайки» отримав грамоту за друге місце. Бронзу виборола млинківська «Нива». Приз та грамоти вручив голова Онуфріївської РДА Сергій Самородченко.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF