Онуфріївський район
Спорт

Важка перемога «Рубіну»

Важка перемога «Рубіну»
23 квітня на головному стадіоні Онуфріївсього району відбулися змагання на приз Олексія Калюжного. У рамках загань, місцевий «Рубін» приймав василівський «Старт».
Уже з перших хвилин зустрічі вболівальників вразила чудова гра гостей. Дуже добре грав «Старт» у нападі, тому на початку першого тайму гості змогли забити «смугастого» у ворота господарів.

Використовувалася дуже проста і діюча схема: м’яч пасувався гравцю, який знаходився біля бокової лінії, потім нападник обходив захисників «Рубіну» і виходив до лінії воріт онуфріївської команди. Коли ж йому це не вдавалося, він віддавав пас гравцеві своєї команди, який був вільний. І тільки коли головний нападник «Старту» травмувався, схема перестала діяти, і гра перекотилася на половину поля гостей.

Важка перемога «Рубіну»

Онуфріївчани мали змогу зрівняти рахунок після одинадцятиметрового, але чудову гру показав голкіпер василівської команди. На перерву команди пішли з рахунком 1:0 на користь гостей.

У другому таймі гравець «Старту» порушує правила і, вдало реалізувавши пенальті, «Рубін» зрівнює рахунок. Незважаючи на гостру гру обох команд, нічийний рахунок зберігся до кінця зустрічі. Змогли виявити переможця тільки два додаткові тайми. У цей час команда господарів змогла оговтатися і забити у ворота «Старту» переможний м’яч. Остаточний рахунок гри 2:1 на користь Онуфріївського «Рубіну».

Важка перемога «Рубіну»

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF