Знам’янський район
Спорт

Відкритий Чемпіонат Знам’янського району в розпалі

Відкритий Чемпіонат Знам’янського району в розпалі
29-30 квітня відбулися матчі четвертого туру Відкритого Чемпіонату Знам’янського району з футболу сезону 2017 року.
Матч між петровським «Буревісником» та дмитрівським «Колосом» видався досить цікавим та напруженим. У першому таймі зустрічі господарі відкрили рахунок: голкіпер «Буревісника» Володимир Домбровський реалізував пенальті. Після перерви «Колос» зумів переломити хід поєдинку. Спочатку Анатолій Волков, вигравши «другий поверх», зрівняв рахунок. А через сім хвилин Володимир Суховий забив переможний м’яч. У підсумку матч завершився з рахунком 2:1 на користь «Колоса».

У Єлизаветградці був «голепад». У першому таймі команди забили по два м’ячі. Після перерви було забито ще 5 м’ячів. «Темп» з рахунком 5:4 переміг «Локомотив» (Знам’янка). У Суботцях місцевий «Хлібодар» надзвичайно вдало провів перший тайм, забивши у ворота «Дніпра» аж три «сухі» м’ячі. Гості з Черкаської області зуміли відіграти два м’ячі, але все ж «Хлібодар» утримав переможний результат (3:2). У Цибулевому близько години глядачам прийшлося чекати забитого м’яча. Кращий бомбардир «Дружби» Сергій Грузин відкрив рахунок. Олександр Карауш подвоїв рахунок зустрічі, Ярослав Поплавка лише зумів відіграти один м’яч. Тож «Дружба» здобула дебютну перемогу у нинішньому сезоні — 2:1.

Матч «Буревісник» (Богданівка) — «Старт» (Іванківці) завершував четвертий тур Чемпіонату. Господарям поля вдалося забити швидкий м’яч: Ярослав Пугач у центрі штрафного майданчика отримав м’яч і точно пробив у лівий кут воріт суперника. На 54-ій хвилині матчу Максим Корчинський зі штрафного подав — захисник господарів вибив м’яч, який у центрі поля підхопив Олександр Зайцев, «протягнувши» півполя, реалізував вихід один на один з голкіпером «Старту» — 2:0 на користь богданівців. До завершення матчу рахунок не зазнав змін.

Після чотирьох турів Чемпіонату лідирує «Колос» (Дмитрівка), який здобув чотири перемоги. «Буревісник» (Петрове) знаходиться на другому місці в турнірній таблиці, відстаючи на три очки. Останнє місце посідає «Локомотив» (Знам’янка), який у чотирьох матчах зазнав чотирьох поразок.

"ВК" у PDF