Онуфріївський район
Спорт

«Рубін» зробив черговий крок до перемоги

«Рубін» зробив черговий крок до перемоги
Продовжується боротьба між футбольними командами Онуфріївського району за приз героя дзоту №11 Олексія Калюжного.
29 квітня на стадіоні райцентру місцевий «Рубін» приймав камбурліївський «Темп». З перших хвилин стало зрозуміло, що гості вибрали для цієї гри атакуючу стратегію, тому господарі відразу перейшли в оборону. Тактика захисту була добре відпрацьована, особливо гарну гру показали центральні захисники. Також свою майстерність довів голкіпер «Рубіну». Але при цьому онуфріївчани гостро контратакували, одна за таких атак виявилася вдалою, перший гол у ворота суперника забив Максим Михайлов. На перерву команди пішли з рахунком 1:0 на користь «Рубіну».

У другому таймі атакуючий запал «Темпу» дещо зменшився, і гра перейшла на половину гостей. Боротьба за м’яч часто переходила на силові протистояння, при такій грі травми неминучі, тож травмувалися як гравці гостей, так і господарі поля.

«Рубін» зробив черговий крок до перемоги

Арбітр карав порушників — декілька гравців обох команд отримали «жовті» карточки. Чергова атака в середині другого тайму виявилася вдалою для господарів поля, автором другого голу був Максим Вікулов. Після нього команди почали грати ще запекліше, «Рубін» намагався збільшити рахунок, а «Темп» хотів хоча б забити «гол престижу». Декілька разів команди рятувала штанга, і ось на останніх хвилинах матчу третій гол у ворота камбурліївської команди забиває Дмитро Вельган.

Остаточний рахунок зустрічі 3:0 на користь команди райцентру. «Рубін» зробив черговий крок до перемоги, але боротьба за приз Олексія Калюжного продовжується.

"ВК" у PDF